Uitgebreide workshop 1 of meer dagen

Workshop 1 of meer dagen
minimaal 2 personen*
tijd:  09.30 tot 16.00, op welke dag(en) doen we in overleg 
Inclusief koffie, thee, frisdrank
Lunch: uitgebreide lunch. Graag vooraf aangeven of er aandachtspunten zijn, zoals vegetarisch, lust-niet etc.
 
* voor bijzondere omstandigheden zoals een rouwsieraad maken bestaat de mogelijkheid om een workshop voor 1 persoon te organiseren.

Deze workshop is zeer geschikt voor geïnteresseerden die het prettig vinden om individueel te werken.
Deze workshop met meerdere personen (max 3) is ook mogelijk. Goed om te weten: er zijn dan op dat moment geen onbekenden aanwezig die tegelijk ook in het atelier met een workshop bezig zijn (dit geldt alleen wanneer je deze workshop met 2 of 3 personen doet). 
 
Het doel van deze workshop:
Kennismaken met het edelsmeden, en zelf één of meerdere sieraden ontwerpen en maken. Maar vooral: beleven hoe leuk het is om zelf een sieraad te maken!
Kies je voor de meerdaagse workshop dan is er meer gelegenheid om je sieraad extra mooi af te werken.
De keuze voor een één- of meerdaagse workshop wordt uiteraard ook bepaald door het sieraad dat je voor ogen hebt. Voorbeelden van sieraden die tijdens een workshop gemaakt zijn zie je hier.
 
In deze workshop ga je onder intensieve begeleiding zelf één of meer sieraden maken (afhankelijk van hoeveel dagen), bijvoorbeeld een ring en een hanger, of oorsieraden.
Je gaat deze eerst ontwerpen en natuurlijk wordt je daarbij geadviseerd. Je kunt ook een bestaand ontwerp gebruiken dat je misschien in aangepaste vorm gaat maken.  
In één van de ontwerpen zullen we, als je dat wilt, een edelsteen verwerken (cabochon met gladomzetting/geen chaton).  Er wordt o.a. gezaagd, gevijld, gesoldeerd, geschuurd en gepolijst. Je kunt er ook voor kiezen een sieraad van zilver te gieten. 
Verder kunnen we gebruik maken van de metalen koper, messing en alpaca. Er is 10 gram zilver beschikbaar om in je sieraden te verwerken. Dit kun je eventueel, wanneer je bijvoorbeeld zilver wilt gieten, aanvullen met extra zilver. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld gebruik maken van het zilver van sieraden die je niet meer draagt, òf je koopt wat extra zilver vanuit het atelier (zie prijzen).
Wil je aan een gouden sieraad gaan werken, dan moeten we dat vooraf goed overleggen. De extra kosten die het werken met goud met zich meebrengt worden apart afgerekend en zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Er zijn wat cabochonstenen in het atelier te koop, of je neemt zelf een mooie steen mee. Het is altijd beter een steen naar je eigen smaak mee te nemen.
(Let op: ook dit graag vooraf dan eerst overleggen).

Bij alle werkzaamheden wordt je door mij geassisteerd en/of geadviseerd. Ik zorg ervoor dat je naar huis gaat met een mooi sieraad!


Prijzen incl. btw: workshop 1 dag: € 137,00 (1 dag/p.p.) 
                            meerdaagse workshop  € 127,00 per dag/p.p.
                            kosten extra benodigd zilver € 3,00 per gram
                                           
 
TIP:   op verzoek maak ik een persoonlijke cadeaubon voor u!