Als je dat wilt, kun je hier een bericht schrijven
Bericht schrijven >

  Hartelijk werden we door jack ontvangen in zijn atelier met koffie en thee en na de nodige uitleg zijn we, onder zijn deskundige begeleiding, gestart met onze 1-daagse workshop. Ongedwongen geeft hij je tips om tot een mooi eindresultaat te komen.

Na een heerlijke lunch, klaargemaakt door zijn vrouw, hebben we de laatste hand gelegd aan onze ringen.
Blij met het blinkende zilver om onze vingers zijn we richting huis vertrokken.

Dank je wel voor jullie gastvrijheid Jack. Wij hebben een hele geweldige dag gehad.

Femke - Marian - Inez

Inez Sonderen
  Vorige week een hele dag een workshop bij Jack gevolgd samen met mijn zus. Het goud uit de erfenis is omgevormd tot een sieraad waar ik zelf het ontwerp van heb gemaakt. Met de tips bij het ontwerp en de aanwijzingen tijdens de workshop was mijn onervarenheid geen beperking. Ik vond het leuk om zoveel mogelijk zelf aan het werk te zijn met de diverse gereedschappen. Jack legt rustig en duidelijk uit wat je moet doen en wat er gebeurd.
De ontspannen sfeer is er ook tijdens de uitgebreide en heerlijke lunch, die door zijn vrouw wordt verzorgd.
En ik ben heel tevreden en dankbaar naar huis gegaan met een prachtige persoonlijke hanger van het oude goud van mijn familie.

Bernette Lebbink
  Vorige week de hele dag bij Jack aan het werk geweest. We hebben onder begeleiding voor elkaar onze trouwringen gemaakt. Wat een mooie dag. Heel blij met onze ringen die niemand anders heeft. Ook het gevoel dat we helemaal zelf de ringen hebben gemaakt. Jack begeleidde maar liet het werk aan ons over. Daardoor zijn de ringen nog waardevoller voor ons. Lunch en verdere catering was om door een gouden ringetje te halen. We zijn helemaal blij. Dankjewel Jack. Groeten van Carin en Theo.

Carin en Theo
  Een paar weken geleden heb ik de 1-daagse workshop gevolgd. Tijdens de workshop heb ik samen met Jack een verlovingsring gemaakt voor mijn vriendin. Onder begeleiding van Jack hebben we gekozen voor een natuurlijke diamant en geelgoud. Ter voorbereiding aan de dag gaf Jack mij het nodige huiswerk om tot een goed ontwerp te komen. Dit betrof de soort steen, grootte van de steen en dikte van de ring, etc. Dit was erg fijn want hierdoor wisten we beide wat ik wilde maken en waren er op de dag geen ongewenste verassingen.

Het proces was gaaf. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van de ring zelf mocht doen. Jack legde alles duidelijk en rustig uit en gaf antwoord op elke vraag die ik had.(dat waren er nogal veel ;-)

Halverwege de dag was de lunch. Dat was erg lekker en divers. Complimenten aan de vrouw van Jack.
Met een goed gevulde maag gingen we weer verder.

De samenwerking was fijn. Ik kon hulp of tips vragen als het nodig was, maar Jack liet mij ook lekker zelf werken als hij zag dat het goed ging. Hierdoor leerde ik zelf ook nieuwe vaardigheden!

Het resultaat was mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. Het is een gaaf gevoel om iets in je handen te hebben wat je zelf gemaakt hebt!

De ring is geelgoud en heeft een lichte hamerslag textuur op de buitenkant.

Dank voor alles Jack!


Aran
  Gisteren een "Keltische Knoop" gemaakt onder begeleiding van Jack.

Het was een bijzonder aangename dag; de gastvrijheid ven beide, de lekkere huisgemaakte lunch in het zonnetje in de tuin, de plezierige begeleiding tijdens het edelsmeden. Het heeft mij enthousiast gemaakt om de basiscursus te gaan doen!

Nogmaals hartelijke dank aan jullie beide voor de fijne dag!
Groetjes, Maya

Maya
  Wij hebben een workshop als kado aan mijn ouders gedaan. Zij hebben twee mooie ringen ter ere van hun 50-jaar huwelijk kunnen maken.
Van bestelling tot aan de dag zelf is alles goed geregeld. Duidelijke communicatie m.b.t. wat mogelijk is.
Ik heb Jack leren kennen als een zeer vriendelijke rustige man die passie heeft voor zijn ambacht.
Mijn ouders hebben veel van hem opgestoken en hebben een fantastische dag gehad.

Naast een fijne cursus dag is goed eten ook belangrijk. De vrouw van Jack maakte een heerlijke lunchtafel met voor ieder wat wils.
Vooral de zelfgemaakte tomatensoep vonden mijn ouders heerlijk.

Enorm bedankt voor deze topdag ook namens mijn ouders.

Ronald van Maaren
  Na zo’n ongeveer 60 lessen en heel wat sieraden verder , toch besloten te stoppen. Maar wat een fijne, leuke en leerzame tijd gehad bij Jack en mijn medecursisten!! Relaxte sfeer en vakmanschap van Jack maakt het zo bijzonder. Ik ga het zeker missen, dus wie weet, tot ziens😉

Hetty Dijkhuis
  Op vrijdag 2 juli heb ik een een-op-een-workshop bij Jack gevolgd, in zijn heerlijke atelier in Zutphen. Wat was het leuk om, onder zijn bezielende en professionele begeleiding, een mooie ring voor onze oudste dochter (8) te maken, en – na een heerlijke lunch, met liefde klaargemaakt door Jacks vrouw – ook nog een dolfijnhangertje voor onze jongste (3).
Ik ben allesbehalve 'handig', maar met Jacks tips en adviezen is het gelukt: mijn dochters waren heel blij met het eindresultaat. Aarzel niet, en volg een workshop bij Jack. Oók leuk voor mannen, weet ik nu uit ervaring!

Gert-Jan Schaap
  Op 11 juli hebben we onder begeleiding van Jack onze trouwringen gemaakt, dit zouden we eerst eerder in het jaar doen maar dat kon niet i.v.m het COVID virus.
De klik die we hadden met Jack was meteen goed en daarom hebben we er voor gekozen om de ringen onder zijn begeleiding te maken.
Wij hebben zowel het voor gesprek als de workshop dag zelf als zeer prettig ervaren, ja het was een lange dag maar het was zeer leerzaam en gezellig.
Nadat de ringen klaar waren mochten we nog terug komen om de afronding af te maken en daarna heeft Jack ze laten graveren en zijn er de diamanten in gezet.
Wij zijn boven verwachting verrast en zijn super tevreden.
Raden wij het aan?..... absoluut!
Wij willen Jack en zijn vrouw nogmaals bedanken
De reacties van onze familie en vrienden waren razend enthousiast en sommigen wilden eerst niet geloven dat we dit zelf hebben gemaakt.
Een sierraad en aandenken voor de rest van ons leven

Met vriendelijke groet,
Anita Wobben-van Bouwhorst & Arie van Bouwhorst

Arie&Anita
Op vrijdag 8 november hebben we onder begeleiding van jack zelf onze trouwringen gemaakt,van omsmelten tot prachtig eind resultaat!!
We hebben een geweldige dag gehad en het was erg bijzonder om zelf onze ringen te maken!! Jack bedankt voor de onvergetelijke dag
Groetjes Albert en Marieke Mooij

Albert en Marieke Mooij


Bericht schrijven >