De Uitgebreide Workshop

Workshop 1 dag
minimaal 2 personen*
tijd:  09.30 tot 16.00, op welke dag(en) doen we in overleg 
Inclusief koffie, thee, frisdrank
Lunch: uitgebreide lunch. Graag vooraf aangeven of er aandachtspunten zijn, zoals vegetarisch, lust-niet etc.
 
* voor bijzondere omstandigheden zoals een rouwsieraad maken bestaat de mogelijkheid om een speciale workshop te organiseren.
 
Het doel van de workshop 
Kennismaken met het edelsmeden, en zelf een mooi sieraad ontwerpen en maken. Maar vooral: beleven hoe leuk het is om zelf een sieraad te maken!
 
In deze workshop ga je onder intensieve begeleiding zelf een sieraad maken bijvoorbeeld een ring en een hanger, of oorsieraden.
Je gaat deze eerst ontwerpen en natuurlijk wordt je daarbij geadviseerd. Je kunt ook een bestaand ontwerp gebruiken dat je wilt aanpassen.  

Er wordt o.a. gezaagd, gevijld, geschuurd en gepolijst. Je gaat zelf solderen. Je kunt er ook voor kiezen een sieraad van zilver te gieten. 
Verder kunnen we gebruik maken van de metalen koper, messing en alpaca. Er is 10 gram zilver beschikbaar om in je sieraden te verwerken. Dit kun je eventueel uitbreiden met wat extra zilver dat je bij mij koopt.
Wil je aan een gouden sieraad gaan werken, dan moeten we dat vooraf goed overleggen. Neem hierover even contact met me op, bijvoorbeeld als je zelf thuis nog wat goud hebt liggen dat je zou willen (her)gebruiken.
De extra kosten die het werken met goud met zich meebrengt worden apart afgerekend en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Er zijn wat cabochonstenen in het atelier te koop, of je neemt zelf een mooie steen mee. Het is altijd beter een steen naar je eigen smaak mee te nemen.
(Let op: ook dit graag vooraf dan eerst overleggen).

Bij alle werkzaamheden wordt je door mij geassisteerd en/of geadviseerd. Ik zorg ervoor dat je naar huis gaat met een mooi sieraad!
 
De workshop wordt ingepland wanneer er voldoende deelnemers zijn. 
Workshops worden 1 keer per maand gedaan.


Prijzen incl. btw: workshop 1 dag: € 150,00 (1 dag/p.p.) 
                            kosten extra benodigd zilver € 3,00 per gram

                                           
 
TIP:   op verzoek maak ik een persoonlijke cadeaubon voor u!