workshop voor 1 of meer dagen, zelf een sieraad of trouwringen maken

Met de workshops die ik in het atelier geef maak je kennis met het ambacht van de edelsmid. Kijk in de submenu's voor uitgebreide informatie.
 

Goed om te weten:

Om maar meteen even iets duidelijk te maken: veel aanbieders van sieradenworkshops bieden je de keuze uit een aantal vooraf gekozen sieraad-modellen, die je vervolgens zelf (met hulp) in elkaar gaat zetten.
Daar is op zich niets mis mee, maar veel ruimte voor eigen creativiteit is er dan niet.

De workshops die je hier bij mij in het atelier kunt doen, dagen je juist uit om jouw eigen creatieve mogelijkheden aan te spreken. Binnen de grenzen van wat technisch en wat tijd betreft mogelijk is, kun je hier je eigen ideeën op jouw creatie toepassen. Dat is een uitdaging, zowel voor jou als voor mij, maar wel erg leuk.
Bij alles wat je hier doet wordt je uiteraard door mij begeleid; ik wil graag dat je met iets moois naar huis gaat!

 
Wat voor workshops kun je doen?

Je kunt hier al een workshop doen voor 2 personen* (uitgebreide workshop voor één of meer dagen) of met een klein groepje, van maximaal 5 personen (vriendinnenuitje).
Grotere groepen kunnen hier niet in één keer terecht, maar kunnen wel gespreid een workshop volgen. Ook goed om te weten: je doet de workshop met je eigen groepje.
Bij een aanmelding met meerdere personen kan ik er voor zorgen dat er bij jouw gezelschap niemand anders aanschuift.

* Wanneer je vanwege een bijzondere reden alléén aan een sieraad wilt werken, bijvoorbeeld een rouwsieraad, geef dat dan s.v.p. aan. Ik kan dan regelen dat er op dat moment geen anderen met een workshop bezig zijn. 
 
De workshop van 1 dag (het vriendinnenuitje) heeft de opzet dat je samen met vriendinnen of vrienden een dagje uit bent. Je verwent jezelf met een mooi zelfgemaakt zilveren sieraad. Je kunt ook een workshop cadeau geven met een cadeaubon!
Let op: zoals de naam al zegt is het de bedoeling dat je samen met vrienden/vriendinnen dit uitje doet; je kunt deze workshop dan ook alleen doen als je één of meerdere personen extra meeneemt.
 
De uitgebreide workshop voor 1 of meer dagen kun je met z’n tweeën doen (of desgewenst met meer personen) en is bedoeld om iets meer aandacht aan je sieraad te kunnen geven en laat ook iets meer technieken zien die we gebruiken om een sieraad te kunnen maken.
 
Er is een workshop trouwringen maken voor mensen die het leuk vinden èn aandurven om zelf de trouwring te maken (binnen de mogelijkheden) die bij ze past.