workshop zilveren ring maken, de uitgebreide workshop of zelf trouwringen maken

Met de workshops die ik in het atelier geef maak je kennis met het ambacht van de edelsmid. Kijk in de submenu's voor uitgebreide informatie.
 

Goed om te weten:

De workshops die je hier bij mij in het atelier kunt doen, dagen je uit om jouw eigen creatieve mogelijkheden aan te spreken. Binnen de grenzen van wat technisch en wat tijd betreft mogelijk is, kun je hier je eigen ideeën op jouw creatie toepassen. 
Bij alles wat je hier doet wordt je uiteraard door mij begeleid; ik wil graag dat je met iets moois naar huis gaat, maar let op: het is wel de bedoeling dat je zoveel mogelijk zelf aan het werk bent. 
Er wordt 1 keer per maand een workshop ingepland, met uitzondering van de zomerperiode.
 
Wat voor workshops kun je doen?

Je kunt hier 3 soorten workshops doen:
1: Een workshop waarbij we een zilveren ring gaat gieten, of
2: Een workshop waarbij we meer technieken kunnen inzetten om je sieraad nòg persoonlijker te maken.
3. Een workshop waarbij je zelf een relatie-ring gaat maken.

Let wel even op het aantal personen waarmee je de workshop wilt komen doen; de workshop waarbij we gaan gieten wordt gedaan wanneer er voldoende aanmeldingen zijn (4 personen).
Voor de uitgebreide workshop is een minimale bezetting van 2 personen of 3 personen vereist.

Grotere groepen kunnen eventueel gespreid een een workshop doen.
 
Je kunt ook een workshop cadeau geven met een cadeaubon!

Let op: deze workshops worden alleen gedaan als er een bepaald aantal deelnemers zijn. Wanneer je je met 1 of 2 personen aanmeldt wordt er pas een datum afgesproken wanneer er voldoende aanmeldingen zijn ontvangen. 

Er is een workshop trouwringen maken voor mensen die het leuk vinden èn aandurven om zelf de trouwring te maken (binnen de mogelijkheden) die bij ze past.