workshop voor 1 of meer dagen, zelf een sieraad of trouwringen maken

Met de workshops die ik in het atelier geef maak je kennis met het ambacht van de edelsmid. Kijk in de submenu's voor uitgebreide informatie.
 
Je kunt hier al een workshop doen voor 1 persoon (workshop voor één of meer dagen) of met een klein groepje, van maximaal 5 personen. Grotere groepen kunnen hier niet in één keer terecht, maar kunnen wel gespreid een workshop volgen. Ook goed om te weten: je doet de workshop met je eigen groepje.
Er zijn geen anderen/andere groepjes tegelijk in het atelier met een workshop bezig. De workshops zijn dus min of meer een privé-aangelegenheid. 
 
De workshop van 1 dag (het vriendinnenuitje) heeft de opzet dat je samen met vriendinnen of vrienden een dagje uit bent. Je verwent jezelf met een mooi zelfgemaakt zilveren sieraad en een uitgebreide lunch. Je kunt ook een workshop cadeau geven met een cadeaubon!
Let op: zoals de naam al zegt is het de bedoeling dat je samen met vrienden/vriendinnen dit uitje doet; je kunt deze workshop dan ook alleen doen als je één of meerdere personen extra meeneemt.
 
De workshop voor 1 of meer dagen kun je alleen doen (of desgewenst met meer personen) en is bedoeld om iets meer aandacht aan je sieraad te kunnen geven en laat ook iets meer technieken zien die we gebruiken om een sieraad te kunnen maken.
 
Er is een workshop trouwringen maken voor mensen die het leuk vinden èn aandurven om zelf de trouwring te maken (binnen de mogelijkheden) die bij ze past.