10 dagen edelsmeden

10-dagen edelsmeden
wanneer: tijdens vaste lesuren op maandagmorgen, woensdagmorgen of donderdagavond, mits er plek is.


Een ééndaagse workshop kan te kort zijn om echt iets moois te maken en kan daardoor een onbevredigd gevoel geven. Een meerdaagse workshop gaat misschien boven je budget.... en toch wil je graag een keer iets moois maken; voor jezelf of voor een ander.

Een cursus van 30 dagen kan gevoelsmatig te lang of te duur zijn.... 

Als je je desondanks toch wilt oriënteren op het edelsmeden en tegelijk een mooi sieraad wilt maken, kun je overwegen een 
10-daagse korte cursus te doen. 
De bedoeling van deze korte cursus is dat een aantal lessen wordt besteed aan basistechnieken zoals zagen, vijlen, schuren en polijsten. Na deze eerste lessen kun je aan een eigen sieraad werken zodat je na les 10 zelf iets moois hebt gemaakt dat je mee naar huis kunt nemen. (Of je bij les 10 helemaal klaar bent kan niet voor 100% gegarandeerd worden, maar we streven er wel naar!) .
Eigenlijk combineert deze 10-daagse cursus een aantal geleerde basistechnieken met een workshop! Zo ervaar je dus heel goed of het edelsmeden iets voor jou is om mee verder te gaan, of je laat het hierbij en houdt er een leuk zelfgemaakt sieraad en mooie herinnering aan over. 

Uiteraard gaan we niet heel diep in op de materie omdat daarvoor de tijd te kort is, maar we bespreken wel in het kort de technieken die we gebruiken zodat duidelijk wordt waar je mee bezig bent. 
Je krijgt wat zilver vanuit het atelier (max. 20 gram), en je kunt altijd bijkopen. 

Als je je opgeeft voor deze 10-dagen edelsmeden betaal je de prijs van de reguliere cursus a € 33,00 per les en een éénmalige bijdrage van € 75,00 voor te leveren oefenmaterialen en gebruik/onderhoud van gereedschap.


Prijs: €  33,00 per les. Betaling bij voorkeur per 10 lessen, of -in overleg- in een andere frequentie. Laat s.v.p. weten of dit bij jouw portemonnee past!
+
éénmalige bijdrage van € 75,00