privacyverklaring 2018

 

 

Privacyverklaring 2018


Edelsmidatelier Jack Borninkhof kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt/of zult kunnen gaan maken van de diensten van Edelsmidatelier Jack Borninkhof, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website aan Edelsmidatelier Jack Borninkhof verstrekt. Edelsmidatelier Jack Borninkhof kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-Uw voor- en achternaam

-Uw telefoonnummer

-Uw email-adres

-Uw adresgegevens

-Uw geslacht


Edelsmidatelier Jack Borninkhof verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u te kunnen opnemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per email of per post) te kunnen benaderen.
Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij u daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.


Edelsmidatelier Jack Borninkhof neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Edelsmidatelier Jack Borninkhof maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.


Postadres: Vliegendijk 14a - 7205 CJ  Zutphen

Vestigingsadres: Vliegendijk 14a - 7205 CJ Zutphen

Inschrijvingsnummer KvK:08077319

Telefoon: 0621702722 (0031)

email: info@jackborninkhof.nl